Muddersport, vægttab og karriere

Muddersport er vel nærmest synonymet for mountainbike. I hvert fald hvis man spørger Ugeavisens journalist Malene Wonsbæk. Hun har skrevet en 4-siders fotobåret artikel om mig i  magasinet “Mænd/Kvinder”. Ikke overrasende har hun navngivet artiklen “Muddersport, vægttab og karriere“.

Jeg er ret stolt over resultatet og har glædet mig til at dele artiklen med jer.

Læs artiklen “Muddersport, vægttab og karriere” >>> 

muddersport 6muddersport 5

Muddersport, vægttab og karriere

Det er ikke fordi, det er første gang jeg er i medierne. Tværtimod. Men det handler altid om noget der er arbejdsrelateret. Og det er da også spændende. Jeg elsker jo mit arbejde. Men nu brænder jeg jo mindst lige så meget for mountainbike. Og lidt til.

Det jeg i særdeleshed vil med min blog er at øge folks interesse for den muddersport, som mountainbike jo kan være. Specielt kvinders interesse. Det kunne være fedt, hvis flere kvinder vil kaste sig ud i denne fantastiske muddersport (bare de ikke cykler hurtigere end mig 😅). Derfor var tilbuddet om artiklen en oplagt mulighed for at fortælle om mountainbike i et magasin, der er henvendt til kvinder (og mænd hvis de ellers kan finde ud af at vende magasinet om – men det skal man vist ikke gøre sig for store forhåbninger om).

Malene sendte mig så en række spørgsmål, som jeg skulle besvare. Det blev til næsten 5 sider. 5 SIDER! Hold da op, hvor har jeg haft meget på mit lille mountainbike-hjerte. Heldigvis er Malene en dygtig journalist. Med elegance fik hun kogt alt min plapren ned til en fin artikel, der stiller skarpt på, hvordan man får tid til både karriere og et liv fyldt med muddersporten mountainbike.
muddersport 4muddersport 3

Læbestift og muddersport

Som jeg startede med at skrive, så skulle det være en fotobåret artikel. Af en eller anden grund er det åbenbart karriereagtigt at have rød læbestift på. Så jeg løb ned til matas og begyndte at smukkesere mig. Derefter kom der derfor en fotograf forbi mit arbejde for at knipse fotos af “Karriere-Kirstine”.

Derefter tog vi i Grusgraven i Varde for at tage fotos af nemlig det stik modsatte. Nu stod make-uppen i stedet for på mudder – og helst MEGET af det. Sådan ser muddersport indlysende nok ud. Problemet var bare, at der var det dejligste solskinsvejr og intet mudder på sporene. Hist og her lå der små mudderpøle. Så måtte jeg jo lægge mig på knæ og frivilligt begynde at kaste mudder i hovedet på mig selv, mit tøj og min cykel.

I dagens anledning havde jeg ellers for en gang skyld rengjort min cykel. Smart poleret den! Hvad man dog ikke gør af kærlighed til sin muddersport.

Muddersport 2Muddersport 1

Hvis du vil se artiklen “Karrierekvinde i muddersport” og resten af magasinet, så er der en GRATIS bladre-version HER (side 4-7). >>>

PS: Efter mine 5 siders plapren om muddersport tilbød Malene mig en plads som klumme-skribent i Ugeavisen Varde.

 

FANTASTISK!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *