Tælle skridt vs. mountainbike

Stop med at tælle skridt!

Skridt vs mountainbikeDet er hermed en kendsgerning at mountainbike er bedre end at tælle skridt! Jeg er netop kommet hjem fra storbyferie i Paris.Vi har været afsted i fem dage og vadet byen igennem adskellige gange. For at holde fast i illusionen om motion, så har skridttælleren på min iPhone været min faste følgesvend og blevet tjekket op til flere gange på en dag. Godt tilfreds har jeg hver dag kunne konstatere at jeg har taget langt mere end de anbefalede 10.000 skridt dagligt. Den første dag toppede jeg endda med 24.255 skridt.

Men SUK, jeg kunne med det samme mærke, at jeg havde fået lidt svære ved at følge med på tirsdags-træningen. Det var ikke umuligt, men det var lige en tand hårdere end normalt,

 

For at det ikke skal være nok, så har jeg også taget et kilo på. Jeg er godt klar over at man spiser lidt ekstra godt på sådan en ferie. Men helt ærlig, så troede jeg faktisk at alt det gåen rundt ville kompensere når jeg nu til dagligt sidder stille bag skrivebordet en hel dag.

Det jo heller ikke fordi at et ekstra kilo ligefrem gavner ens hastighed på cyklen.

Om ikke andet, så forstår jeg bedre at den nyeste forskning har vist at halvdelen af den danske befolkning er overvægtig. Det er da klart hvis det ikke engang er nok at gå de anbefalede daglige skridt.
Konklusionen må være, at jeg må give den en ekstra skalle de næste par dage…. Eller leve af pap når jeg er på ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *