Min magiske mountainbike

Specialized dame mountInbike
Kender du det med, at der altid er et eller andet, der skal fikses på din mountainbike, for at den bare spiller max? Gearene skal finjusteres, kæden strammes, forskifteren justeres, bremseklodserne skal skiftes eller noget helt femte. Det gør jeg ikke – eller det gjorde jeg ikke indtil for lidt over et halvt år siden.

Til klubtræning hørte jeg ofte de andre mountainbikeryttere snakke om, at de fx lige havde skiftet kæde, justeret gear, gjort dit og gjort dat. Hver gang tænkte jeg, at det var da nogle umådelige dårlige mountainbikes, de havde anskaffet sig. Min virkede jo altid. Det eneste vedligehold min mountainbike krævede af mig var at smøre kæden og pumpe dækkene. Glæden for min nye Specialized mountainbike voksede derfor i takt med deres brok.

Specialized mountainbike

For en gang skyld var jeg klog nok til ikke at blande mig i debatten ved at hovere over, hvor fantastisk min mountainbike var. I mellemtiden voksede min stolthed over at have været så god til at vælge mountainbike. På et tidspunkt blev min stolthed så stor, at jeg alligevel var nødt til at dele min begejstring med nogen, og den nogen blev (heldigvis) Torben:

Mig: Det er altså bare en super mountainbike, jeg har fået! De andres er der altid et eller andet der skal fixes på, og min – ja den fungerer bare ALTID. Det var virkelig et godt køb!

Torben: Jamen det er da dejligt for dig. Det er nok heller ikke alle der har Guds hånd liggende over deres mountainbike.
Så gik han smågrinende ud og fortsatte arbejde med min mountainbikes bagskifter, alt imens min illusion af en min magiske mountainbike brød sammen.
I et halvt års tid efterfølgende blev mountainbiken dog ved med at være magisk, men den magi er ved at være opbrugt. Nu skal jeg selv smøre, vaske og pumpe.

One Reply to “Min magiske mountainbike”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *