Tøsetur til Specialized Women´s Day

specialized

Jeg er netop kommet hjem fra en fantastisk MTB-tøsetur. Sammen med to andre kvinder fra Varde Cykelklub og vores mountainbikes har vi været til “Specialized Women´s Day”.

Specialized s-worksJeg havde dog ikke meget brug for min Specialized Hardtail. Til eventet var det nemlig muligt, at prøve en af deres democykler. Jeg havde længe tænkt på, hvordan det er at cykle på en fully frem for en hardtail. I dag blev dagen hvor jeg fik svaret. Jeg lånte derfor en Specialized S-Works. Oven i købet med elektroniske gear.

Den var som en leg at cykle på! Nem at håndtere, blød over bump og så vejer den jo det samme som en fjer.

Afprøvning af en Specialized banecykel

Til eventet var der også mulighed for at prøve at cykle banecykling. Det ville jeg selvfølgelig også prøve. Hvorfor ikke gribe chancen når man har den? Efter en kort introduktion satte jeg mig i sadlen, og instruktøren skubbede mig afsted. Banecykler har ingen gearing, ingen bremser og pedalerne kan ikke holdes stille når man bevæger sig. Lidt ligesom de små cykler man havde da man var barn. Det var interessant at prøve banecykling, men mountainbike er og bliver bare meget mere mig.

Cykeltur på en Specialized S-Works

specialized mtb tur
Under MTB-turen trænede vi hop. Her ses træneren Mie hoppe. Mie er U17-rytter og har vundet EM.

På den lånte Specialzed S-Works tog jeg med “det hurtige hold” på MTB-tur i Marselisborg skoven. Det var lærerigt at prøve nogle andre spor, end dem jeg er vant til. Jeg burde virkelig bruge flere af mine weekender på, at cykle andre steder end på de spor som jeg kender ud og ind. Marselisborg Skove bød på lange stigninger som mundede ud i veltilrettelagte nedkørsler med velformede sving, hop og drops.

Mange andre Specialized aktiviteter

PurePower Energy

Tilbage på eventpladsen var der mange andre aktiviteter at kaste sig over. Jeg fik mig en god snak med det danske mærke PurePower Energy. Jeg synes det er nogle velsmagende energiprodukter lavet på gode råvarer. Energiprodukterne kunne jeg absolut godt finde på at købe næste gang.

Gennemgang af min Specialized mountainbike

Jeg fik mig også en god snak Specializeds cykelmekaniker. Han gennemgik min Specialized Hardtail. Der var plads til en del justeringer. Jeg fik, også gode fif til hvordan jeg nemt kan pleje mountainbiken. 

Bikefit af min Specialized

Inden jeg tog hjem, nåede jeg også at få et lyn-bikefit. Siden min mountainbike ferie i Harzen, har jeg haft en følelse af, at min saddel ikke sad ordentlig. Jeg fik den derfor rettet til, så den passede bedre til min bagdel.

Specialized Women´s Day er et godt initiativ

specialized eventplads
Stemningsfoto fra eventpladsen. Her vinder Karina en lækker bluse i lodtrækningen. Cyklen løb en anden desværre afsted med.

Det var første gang Specialized afholdte Specialized Women´s Day. Heldigvis har de allerede lovet, at det kommer igen til næste år. Det synes jeg er super fedt. Både fordi det er rart med sådan et event kun for kvinder. Men også fordi jeg synes det er et godt initiativ. Jeg vil personligt bifalde hvis endnu flere kvinder får øjnene op for cykelsporten.

Jeg hørte om eventet via deres facebook side. Hvis du også vil høre om det næste gang det afholdes, så vil jeg foreslå at du også begynder at følge deres facebook side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *